Valsts svētkos Rīgā varēs apskatīt karakuģus

Šodien no plkst.14.30 līdz 16.30 Rīgas pasažieru ostā, pie Vanšu tilta, gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā iedzīvotājiem apskatei būs atvērti četri Jūras spēku flotiles (JSF) karakuģi - štāba un apgādes kuģis "Virsaitis", mīnu kuģis "Viesturs", patruļkuģi "Lode" un "Skrunda" -, kā arī viens Igaunijas Jūras spēku kuģis.

 Gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā, no plkst.18 uz JSF kuģiem norisināsies pasaules glābšanas misijas "Iluminātu taka" trešais posms, kas simbolizēs, ka tikai garīgi apgaismota sabiedrība, kuras pamatā ir patiesas vērtības un intelektuālas zināšanas, var kopīgiem spēkiem uzvarēt tumsu un izglābt pasauli.

"Iluminātu takas" trešajā posmā uz JSF kuģiem varēs vērot vērienīgu audiovizuālu gaismu šovu. Apmeklētāji klātienē varēs piedalīties šovā ar trīsdimensiju elementiem, atbrīvot Rīgu no pirātiem, izstaigāt kuģus un iepazīt jauno tehnoloģiju pasauli. Uz kuģa "Virsaitis" norisināsies seno kauju paraugdemonstrējumi, bet pasākuma noslēgumā plkst.20.15 uz kuģa komandtiltiņa tiks paziņots "Iluminātu takas" uzvarētājs un balvu ieguvēji, kuriem par godu paredzēts izšaut lielgabalu zalvi, pastāstīja Ulbina.

"Iluminātu takas" pirmais posms norisināsies pie Mencendrorfa nama, bet otrais - bistro "3 zivis".

"Iluminātu taka" tapusi ievērojot maiju pareģojumus, ka šā gada 21.decembrī sagaidāms pasaules gals.Simboliski norādot , ka tikai garīgi apgaismota sabiedrība, kuras pamatā ir patiesas vērtības un intelektuālas zināšanas, var kopīgiem spēkiem uzvarēt tumsu un izglābt pasauli.

Svarīgākais