Īpašās brokastīs restorānā "Andalūzijas suns" sagaidīs ASV prezidenta vēlēšanu rezultātus

Trešdien, 7.novembrī, restorānā "Andalūzijas suns" no plkst.6 līdz 9 ASV vēstniecība Latvijā rīko brokastis, kuru laikā tiks sagaidīti ASV prezidenta vēlēšanu rezultāti.

Pasākuma apmeklētāju vidū būs lūgtie viesi no valdības, Saeimas, izglītības iestādēm, nevalstisko organizāciju, uzņēmēju un mediju vidus, aģentūru LETA informēja ASV vēstniecības Rīgā Preses un kultūras nodaļā.

Pasākumā viesi tiks cienāti ar amerikāņu stila brokastīm un viesus ar savu koncertu priecēs arī daudzkārt apbalvotais "a capella" kvartets "Round Midnight". Pasākuma dalībniekiem būs iespējas piedalīties viktorīnā, iegūt savā īpašumā nelielas piemiņas balvas, kā arī nobalsot par sev tīkamāko ASV prezidenta kandidātu improvizētā vēlēšanu kastē.

Jau ziņots, ka 6.novembrī ASV notiek prezidenta vēlēšanas, kurās galvenā cīņa norisināsies starp pašreizējo Baltā nama saimnieku Baraku Obamu un republikāņu kandidātu Mitu Romniju.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.