Aicina rakstīt vēstules un nodot jaunatklātajā vēstuļu apmaiņas punktā

© F64

Rīgā, Avotu ielā 31, 20.septembrī darbu sāks vēstuļu apmaiņas punkts, kas mājvietu radis kafejnīcas "80 vēstules" telpās.

Kā stāsta kafejnīcas "80 vēstules" vadītāja Irita Antoņeviča, laikā, kad pastkastē atrodam vien rēķinus un reklāmas bukletus un vairāk laika pavadām sērfojot internetā,radusies ideja rosināt  cilvēkus veltīt mirkli laika, lai uzrakstītu īstu vēstuli kādam sev tuvam cilvēkam.

Kafejnīcā  mājīgā atmosfērā pieejams viss, kas nepieciešams - papīrs, aploksnes, rakstāmlietas, arī kafija, tēja un gardumi. Atbilstošā noskaņā sēžot pie kafijas tases iespējams uzrakstīt gan sev tuviem cilvēkiem, gan anonīmas vēstules, uzreiz pretī saņemot svešinieka rakstītu ziņu. Var arī uzrakstīt vēstuli sev, izvēloties saņemšanas datumu - kafejnīcas personāls parūpēsies par atliktu vēstules izsūtīšanu, lai adresāts to saņemtu, piemēram, savā dzimšanas dienā.

Sūtījuma izmaksas atkarīgas no izvēlēta papīra un aploksnes, vēstules glabāšanas ilguma (atliktajiem sūtījumiem) ka arī vēstules svara un sūtīšanas attāluma saskaņā ar Latvijas Pasta noteiktajiem tarifiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.