Kalnciema ielas kvartālā uzstāsies "Pieneņu Vīns"

1.septembrī, plkst.20.00 Kalnciema ielas kvartālā (Kalnciema iela 35, Rīga) notiks grupas Pieneņu Vīns koncerts. Šis ir grupas pirmais brīvdabas koncerts šajā sezonā. Koncerta laikā skatītāji varēs baudīt Kalnciema ielas kvartāla atmosfēru, kā arī ēdienus un dzērienus no tepat piedāvātās vietējo ražotāju produkcijas.

"Vasara ir īpaši gaistošs gadalaiks, un tā mirkļi netverami zūd zem pirkstiem. Ar šo brīvdabas koncertu vēlamies teikt, ka vasarai vēl nav pielikts punkts, tā paliek ar mums un mums iekšā", vēstī mūziķi. Pasākums notiek ar radio MIX FM atbalstu.

Kalnciema ielas kvartāls ir daļa no unikālā Eiropas koka arhitektūras mantojuma. Kvartālā pastāvīgi notiek kultūras un biznesa pasākumi, tirdziņi, filmu un dzīvās mūzikas vakari. Ieeja pasākumā bezmaksas.

Latvijā

Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā apsūdzētā uzņēmēja Aleksandra Babenko slimošanas dēļ Rīgas pilsētas tiesa jau otro reizi līdz 26.septembrim plkst.9 atlikusi tiesas sēdi, kurā bija plānots uzsākt tiesas debates, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais