Rīgas namu pārvaldnieks: ātrāk un ērtāk iedzīvotājiem

Lai cilvēkiem būtu ērtāk noskaidrot nepieciešamo informāciju un samaksāt rēķinus, pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) ir pagarinājusi klientu apkalpošanas dienesta telefonu operatoru darbalaiku un nodrošina iespēju komunālo pakalpojumu rēķinus samaksāt arī lielveikalu tīkla Maxima veikalos visā Latvijā.

RNP valdes priekšsēdētājs Ervins Straupe uzsver, ka klientu serviss uzlabots, atsaucoties rīdzinieku aicinājumam paplašināt saziņas iespējas ar klientu apkalpošanas speciālistiem.

Zvanītājus uzklausa ilgāk

Neskaidrību gadījumā RNP klienti līdz šim zvanīja uz sava iecirkņa klientu apkalpošanas centra tālruņa numuru. Šī kārtība nemainās arī tagad, kad paralēli klientu apkalpošanas centriem ir izveidots RNP zvanu centrs ar pagarinātu darbalaiku. Tādējādi klientiem tiek nodrošināta iespēja sazvanīt uzņēmumu arī ārpus klientu apkalpošanas centru darbalaika. Tālab cilvēkiem jauns tālruņa numurs nav jāiegaumē, bet laikā, kad zvanītāju būs ļoti daudz, kā arī agri no rīta vai vēlu vakarā zvani tiks pāradresēti klientu apkalpošanas zvanu centram. Tā darbalaiks ir darbdienās no pulksten 7 līdz 21, izņemot piektdienas, kad zvanu centra darbalaiks beidzas pulksten 18.

Zvanot citā laikā, var ierunāt ziņojumu, bet tad gan ir lūgums atstāt precīzu kontaktinformāciju, aicina RNP Komunikācijas nodaļas vadītājs Krists Leiškalns. Nereti cilvēki neizmanto savu tālruni un speciālisti atzvanot nevar atbildēt viņiem personīgi. E. Straupe piebilst, ka, analizējot pirmos uzņēmuma zvanu centra darba rezultātus, var secināt – šis serviss ir būtiski uzlabots. K. Leiškalns stāsta, ka pat tā dēvētajās klusajās nedēļās ir klientu apkalpošanas darbinieki, kuri nedēļā pieņem pat 1000 zvanu. Savukārt nedēļā, kad saņemti rēķini, zvanu skaits palielinās kardināli. «Jo vairāk komunikācijas iespēju piedāvājam, jo vairāk zvanu saņemam. Acīmredzot cilvēki ir sapratuši, ka viņi saņems atbildes un arī paši var daudz ietekmēt,» viņš norāda.

Par komunālajiem pakalpojumiem var samaksāt veikalā

RNP atgādina, ka lielveikalu tīkla Maxima kasēs papildus jau esošajiem Latvenergo, Lattelecom, LMT, Tele2 un Bite norēķinu pakalpojumiem pircējiem ir iespējams samaksāt arī RNP izrakstītos komunālo pakalpojumu rēķinus. Tas ir ērti, jo rēķinu var apmaksāt kasē kopā ar pirkumiem un tas neprasa ilgu laiku. Arī RNP izrakstītajām kvītīm ir svītrkods, to noskenē un papildu laiks norēķiniem nav nepieciešams. Veikalos pie kasēm ir novietotas atgādinošas uzlīmītes par to, ka var norēķināties arī par komunālajiem pakalpojumiem.

RNP komunālo pakalpojumu rēķinu nomaksa ir pieejama 137 Maxima veikalu 776 kasēs visā Latvijā. Komisijas maksa par šo pakalpojumu ir 25 santīmi, tikpat liela komisijas maksa tiek iekasēta arī par citiem veikalā pieejamajiem rēķinu apmaksas veidiem. Pozitīvā ziņa ir tā, ka par katru RNP komunālo pakalpojumu rēķinu apmaksu pircēja Paldies kartē tiks ieskaitīti pieci santīmi, lai tos varētu izmantot iepērkoties.

«Mūsu uzdevums ir nodrošināt maksimāli plašu norēķinu tīklu uzņēmuma rēķinu apmaksai, vienlaikus nodrošinot iespējami zemu komisijas maksu. Klientam jābūt iespējai samaksāt rēķinu maksimāli tuvu savai dzīvesvietai vai darbam. Tāpēc esam vērsušies pie lielākajiem tirdzniecības tīkliem, lai rēķinus varētu samaksāt arī to kasēs, jo mēs savās norēķinu kasēs nekad nevarēsim nodrošināt tik ilgu darba laiku, kā arī apkalpošanu brīvdienās. Tā kā Rīgā ir ļoti daudz – piecdesmit deviņi – Maxima veikalu, cilvēkiem paplašinās iespējas samaksāt rēķinus, nezaudējot laiku, stāvot garā rindā,» saka

E. Straupe.

***

UZZIŅAI

Pašvaldības kapitālsabiedrība SIA Rīgas namu pārvaldnieks ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Uzņēmums apsaimnieko 4600 ēkas, kurās apsaimniekošanas pakalpojumus saņem gandrīz 180 000 klientu.

***

SAZIŅAI

SIA Rīgas namu pārvaldnieks iecirkņu kontakttālruņi

Iecirknis Centrs: nodaļa Centrs – 67280506; nodaļa Avots – 67310071;

iecirknis Daugava: nodaļa Ķengarags – 67135586; nodaļa Krasts – 67112665; nodaļa Daugava – 67187664;

iecirknis Jugla – 67523065;

iecirknis Pļavnieki – 67802658;

iecirknis Purvciems: nodaļa Purvciems – 67146111; nodaļa Mežciems – 67537878;

iecirknis Kurzeme – 67610086; nodaļa Buļļupe – 67433298; nodaļa Spilve – 67471316;

iecirknis Sarkandaugava – 67895169;

iecirknis Valdemārs – 67377959;

iecirknis Vecmīlgrāvis – 67353495;

iecirknis Zemgale - 67613037.

Anonīmais uzticības un ieteikumu tālrunis (automātiskais atbildētājs) –67415454.

E-pasts ierosinājumiem un sūdzībām: info@rnparvaldnieks.lv.

E-pasts iesniegumiem: rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv.

Latvijā

Latvijā bioloģiski sertificētās lauksaimniecības platības šogad ir pieaugušas par 3,5% - līdz 306 500 hektāriem, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija (LBLA) valdes priekšsēdētājs Raivis Bahšteins.  Latvijā bioloģiski sertificētās lauksaimniecības platības šogad ir pieaugušas par 3,5% - līdz 306 500 hektāriem, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija (LBLA) valdes priekšsēdētājs Raivis Bahšteins.

Svarīgākais