Apgrūtināta satiksme uz Vanšu tilta; aicina izmantot Akmens tiltu

Rīgas domes Satiksmes departaments sakarā ar to, ka šobrīd uz Vanšu tilta ir apgrūtināta satiksme, aicina transportlīdzekļu vadītājus izmantot Akmens tiltu uz, kura šobrīd ir raita satiksmes plūsma.

Tāpat departamenta pārstāvji atgādina, ka mūzikas festivāla "Jaunais vilnis" nakts diskotēkas laikā 27.jūlijā, līdz 28.jūlijam plkst.16.00 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Slēgtā posma apbraukšanai tiek piedāvāti sekojoši maršruti:

Tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Eksporta ielas virzienā uz Salu tiltu, Satiksmes departaments slēgto posmu piedāvā apbraukt izmantojot apbraucamo ceļu pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, 13.janvāra ielu - atgriežoties atpakaļ uz Krasta ielas.

Savukārt tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Krasta ielas uz Eksporta ielu, Satiksmes departaments piedāvā izmantot apbraucamo ceļu pa Krasta ielu, Maskavas ielu, 13.janvāra ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri un Elizabetes ielu.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais