Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Izsludina konkursu uz "Aqua Rīga" valdes locekļa vietu

© F64

12.jūnijā Rīgas dome pieņēma lēmumu par SIA "Rīgas ūdens" meitasuzņēmuma "Aqua Rīga" dibināšanu, kas nodarbosies ar dzeramā ūdens fasēšanas ražotnes izveidi un fasētā ūdens tirdzniecību. SIA "Rīgas ūdens izsludina atklātu konkursu uz "Agua Riga" valdes locekli.

Tādējādi SIA "Rīgas ūdens" aicina nozares speciālistus atbilstoši konkursa nolikumam pieteikties šai vakancei. SIA "Aqua Riga" valde, kuras darbība reglamentēta saskaņā ar Komerclikuma normām, sastāvēs no viena valdes locekļa. Uz valdes locekļa amata pretendentu attiecas Komerclikuma 304.panta 2. un 3.daļas ierobežojošie noteikumi. Sīkāk ar konkursa nolikumu var iepazīties SIA "Rīgas ūdens" mājas lapā www.rigasudens.lv

SIA "Aqua Riga" plānota sadarbība ar ES un NVS valstīm, uz kurām iespējams veikt ekonomiski pamatotas piegādes, tai skaitā Baltijas valstīm, Krievijas ziemeļrietumu apgabaliem, kā arī Skandināvijas valstīm.

Saskaņā ar SIA "Rīgas ūdens" biznesa ieceri, "Aqua Rīga" iegūtā peļņa ļaus kompensēt radušos zaudējumus, kas uzņēmumam ik gadu rodas ievērojamā ūdens patēriņa samazinājuma rezultātā. Kā arī būs iespējams turpināt ūdens un kanalizācijas infrastruktūras atjaunošanu pilsētā, tajā pašā laikā saglabājot rīdziniekiem viszemāko ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu valstī.