Centrāltirgū un Vidzemes tirgū turpmāk rīkos vērienīgus gadatirgus

© Mārtiņš Zilgalvis F64

Vakar Rīgas Centrāltirgū notika pēdējās desmitgadēs pirmais Mārtiņdienas gadatirgus un arī turpmāk Centrāltirgū un Vidzemes tirgū regulāri notiks vērienīgi gadatirgi, informē "Rīgas Centrāltirgus".

Mārtiņdienas gadatirgum Centrāltirgū tika iedalīta īpaši šiem pasākumiem paredzēta teritorija pašā tirgus sirdī - Prāgas ielā.

Kā atzīts tirgotāji ar ilgu gadu pieredzi, viņi neatceras, kad līdzīgi pasākumi būtu notikuši valsts galvenajā tirgus vietā.

"Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš uzsvēra, ka par notikušo Mārtiņdienas gadatirgu ir priecīgi gan gadatirgus dalībnieki, rīdzinieki, gan arī Centrāltirgus pastāvīgi ilggadējie tirgotāji.

"Turpmāk šādi vērienīgi gadatirgi Centrāltirgū un Vidzemes tirgū notiks regulāri un katrs šāds pasākums būs ar kādu pārsteigumu," sacīja Liepiņš.

Tuvākā nākotnē Centrāltirgū gaidāms lielais Ziemassvētku gadatirgus un ziemā ar gadatirgu tiks atzīmēta Masļeņica, kas no laiku laikiem ir pareizticīgo svinamā diena, kuru svin septiņas dienas pirms lielā gavēņa.

Nākamajā gadā Rīgas Centrāltirgū un Vidzemes tirgū paredzēta virkne dažādu tirdziņu un gadatirgu, ēdienu tematiskās izstādes, ziedu festivāli un amatnieku skates.

Svarīgākais