No 1. jūnija 3. un 36. maršruta autobusi kursēs līdz Vakarbuļļiem

Rīgas satiksme klientu ērtībām no šī gada 1. jūnija līdz vasaras sezonas beigām pagarinās 3. un 36. autobusa maršrutus līdz Vakarbuļļiem, kur atrodas viena no iecienītākajām Rīgas pludmalēm.

Atbilstoši izmaiņām maršrutos tiks veiktas izmaiņas arī kustības sarakstos.

36. maršruta autobusi līdz Vakarbuļļiem kursēs katru dienu, savukārt 3. maršruta autobusi vasaras sezonā līdz Vakarbuļļiem kursēs sestdienās, svētdienās un svētku dienās. Ziemas periodā līdz minētajai vietai kursēja tikai atsevišķi 36. maršruta reisi.

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks: „Šo autobusu maršrutu pagarināšana līdz Vakarbuļļu pludmalei vasaras sezonā atvieglos daudzu rīdzinieku piekļūšanu šai iecienītajai peldvietai. Īpaši tas attiecas uz Pļavnieku un Imantas mikrorajonu iedzīvotājiem – lai nokļūtu līdz jūras veldzei, viņiem nebūs jāizmanto vairāki sabiedriskā transporta līdzekļi.”

Vasaras sezonā tiks pārplānoti arī citi maršruti, kas pilsētniekiem ļaus ātrāk un ērtāk nokļūt pilsētas oficiālajās pludmalēs.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.