Ar Mārtiņdienas gadatirgu sāksies jaunas tirgošanās tradīcijas Rīgas Centrāltirgū

7.novembrī Rīgas Centrāltirgū notiks Mārtiņdienas tirdziņš, ar kuru tiek aizsāktas jaunas tirgošanās tradīcijas Centrāltirgū. Pulksten 11.00 gadatirgu atklās un tirdziniekus uzrunās "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš un aktieris Andris Bērziņš.

Gadatirgus tirdzniecība sāksies pulksten 9.00 un ies līdz 17.00, bet laikā no 11.00 līdz 15.00 tirdziniekus mundrinās, Mārtiņdienas stāstus stāstīs un konkursus rīkos aktieris Andris Bērziņš un citi tirgus viesi, informē "Rīgas Centrāltirgus" mārketinga un komunikācijas vadītājs Sandris Točs.

Mārtiņdienas tirdziņam Centrāltirgū iedalīta īpaša vieta ar 200 tirdzniecības vietām pašā tirgus sirdī - Prāgas ielā.

Tuvākā nākotnē Centrāltirgū gaidāms un lielais Ziemassvētku gadatirgus, ziemā - Masļeņica. Nākamajā gadā paredzēta virkne dažādu tirdziņu un gadatirgu, kas ies roku rokā ar mūsu tradīcijām un Latvijā atzīmētiem svētkiem.

Mārtiņdienas tirdziņā tirgoties aicināti zemnieki un amatnieki no visas Latvijas un iepirkties - visi, kuriem patīk garšīgi un veselīgi paēst, kuriem patīk vilnas zeķes, māla podi, piparkūkas, pinumi un citas latviskas lietas.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.