Ielu sporta veidu kustības "Ghetto Games" sezonas atklāšana pulcē lielu skaitu interesentu

Šodien Rīgā, Grīziņkalnā, notiekošais ielu sporta veidu un kultūras kustības "Ghetto Games" sezonas atklāšanas pasākums pulcē lielu skaitu interesentu.

Kā aģentūru LETA informēja "Ghetto Games" sabiedrisko attiecību un sponsoru koordinatore Sanda Brūna, Grīziņkalnā kuplā skaitā ieradušies ne tikai dažādu ielu sporta veida sacensību dalībnieki, bet arī skatītāji un sportista atbalstītāji.

Grīziņkalnā visas dienas garumā šodien notiek pirmās šīs sezonas sacensības ielu basketbolā un ekstrēmajos sporta veidos, kā arī interesantus priekšnesumus demonstrē ielu dejotāji un ielu vingrotāji.

"Ghetto Games" sezonas atklāšanas pasākums Grīziņkalnā ilgs līdz plkst.22, bet lielākais skatītāju pieplūdums gaidāms dienas otrajā pusē, kad skatītāji tiks priecēti ar krāšņākiem priekšnesumiem un sacensībām.

Jau vēstīts, ka šosezon "Ghetto Games" sacensības regulāri notiks tieši Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā, kad trešdienās tiks spēlēts ielu futbols, bet ceturtdienās norisināsies tradicionālās ielu basketbola sacensības līdz pat augusta beigām.

Tāpat kā iepriekš, arī šogad "Ghetto Basket" viesosies daudzās vietās ārpus galvaspilsētas, kļūstot par pilsētas svētku sastāvdaļu Siguldā, Salaspilī, Brocēnos, Saulkrastos un Alūksnē, kā arī Valmierā, Ķekavā, Dobelē, Limbažos, Ventspilī un Jūrmalā.

"Ghetto Games" debiju piedzīvoja 2011.gada vasarā, Grīziņkalnā apvienojot daudzu sporta veidu - ielu basketbola un futbola, kā arī ekstrēmo sporta veidu - BMX frīstaila, inline skrituļslidošanas, skeitborda un velotriāla pārstāvjus, kā arī ielu deju un ielu vingrošanas meistarus. Grīziņkalnā regulāri notika ne tikai sacensības, bet jauniešiem bija iespēja bez maksas apgūt šos sporta veidus dažādās meistarklasēs un īpašos treniņos.

Svarīgākais