Vērmanes dārzā par godu svētkiem notiks pasākumi visai ģimenei

Šodien, Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā Vērmanes dārzā no plkts. 12.00 līdz 19.30 notiks pasākumi visai ģimenei.

Īpašā koncertā skatītājus priecēs Rīgas kori un kameransambļi, vokālā džeza grupa ASSEMBLY SINGERS, bērnu tautas deju kolektīvi TEIKSMIŅA un BITĪTE, viesi no Armēnijas un postfolkloras grupa IĻĢI, bet noslēgumā - muzikāls uzvedums ZALKŠA LĪGAVA. Par lielisku garastāvokli un labu noskaņojumu rūpēsies aktieri Marija Bērziņa un Ģirts Liuziniks.

Apgūsim dažādas prasmes un iemaņas radošajās darbnīcās līdz plkst.17.00. Ikviens varēs izgatavot koka un māla suvenīru, vai izlocīt papīru dažādās formās kā skaistu pasākuma piemiņas velti. Būs iespēja apgūt auto modelīšu vadību, nūjot parkā, azartiski uzspēlēt šahu, dambreti vai galda hokeju, bet dzintara teltī katrs ar prieku varēs izgatavot savu dzintara pogu, ko turpat uz vietas piešūt apģērbam vai somai.

Izbaudīsim svētku kopības sajūtu, izveidojot tekstilmākslas darbu LABO DOMU VĒLĒJUMS LATVIJAI, kas svētku noslēgumā tiks prezentēts uz Vērmanes dārza skatuves, lai nākamo pusgadu, līdz pat 18.novembrim apceļotu visus Rīgas kultūras centrus.

Darbosies Rīgas centrālās bibliotēkas grāmatu maiņas punkts, un bērni tiks aicināti jautrās rotaļās. Pasaku teltī savukārt būs iespēja klausīties interesantas latviešu tautas pasakas un teikas, ko stāstīs Leļļu teātra aktieri.

Svarīgākais