Pazīstami pavāri palīdzēs uzburt Lielās talkas piknika noskaņu

20.aprīlī plkst.18.00 tirdzniecības centrā Mols notiks Lielās Talkas ieskaņas pasākums, kurā pazīstamie pavāri Elmārs Tannis un Lauris Aleksejevs parādīs, kādus gardus ēdienus iespējams pagatavot piknikā pēc labi padarīta darba Lielajā Talkā.

Līdz ar pavasarīgāka laika iestāšanos, arvien aktuālāka kļūst došanās pie dabas, lai veiktu dažādus sakopšanas darbus, kā arī atpūstos, piemēram, dodoties pārgājienā vai sarīkojot sev un draugiem pikniku. Lielās Talkas ieskaņas pasākumā MOLĀ pavāri parādīs, kādi ir viņu iecienītākie piknika ēdieni, kā arī piedāvās tos nobaudīt pasākuma apmeklētājiem. Tāpat visus apmeklētājus gaida interesantas stafetes un konkursi, kuros iespējams tikt pie vērtīgām balvām, piemēram, groza ar piknika gardumiem.

Savukārt 21.aprīlī, Lielās Talkas dienā, Mols aicina visus, kuri vēlas sakopt lielveikala apkārtni un tuvumā esošo Daugavas krastmalu, pievienoties savai talkotāju komandai. Tikšanās plānota no 9.00 pie lielveikala ieejas, lai pēc tam kopīgi jautrā atmosfērā padarītu labu darbu. Cimdi un maisi talkas dalībniekiem tiks nodrošināti.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais