Rīt Ķīpsalā darbu sāk trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

Rīt, 30.martā tiks atklātas trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem - atpūtas un sporta izstāde "Atpūta un Sports 2012", motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2012" un laivu un jahtu izstāde "Baltic Boat Show 2012".

Trīs dienas Ķīpsalā velosipēdisti, motociklisti, jahtu cienītāji, makšķernieki, mednieki, aktīvās un pat ekstrēmās atpūtas cienītāji atradīs sev daudz jauna, interesanta un saistoša, iegūs plašu informāciju par aktīvai atpūtai un savam hobijam nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, varēs ieklausīties speciālistu padomos, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām, kā arī vērot dažādas sacensības, paraugdemonstrējumus un šovus.

"Atpūta un Sports" - palīgs atvaļinājumu plānotājiem un aktīvas atpūtas cienītājiem!

Izstāde "Atpūta un Sports 2012" tematiski ir sadalīta četrās daļās - "Velo 2012", "Fitness 2012" , "Makšķerēšana 2012" un "Camper 2012", kurās apmeklētāji varēs atrast gandrīz visu, sākot no makšķerkātiem, tūrisma un sporta inventāra, līdz pat plašai visdažādākajai velosipēdu ekspozīcijai un ceļošanai draudzīgajām motormājām. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu: www.bt1.lv/bt1/atputasports

Izstādē būs arī pārstāvētas sporta biedrības, federācijas un klubi, kas ikvienam interesentam sniegs plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem un sporta klubiem. Apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā, lai izvēlētos sev piemērotāko.

"Motocikls 2012" - starts jaunai sezonai

"Motocikls 2012" pulcēs motobraucējus, motosportistus, motoklubus un motofanus, lai sagatavotos jaunajai motosezonai, satiktu savējos vai vienkārši lieliski pavadītu laiku. Trīs dienas Ķīpsalā atsevišķā motohallē rūks motori, būs aplūkojami visdažādākie moto spēkrati, tostarp arī vēsturiskie motocikli.

Izstādē būs redzami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni un līdz šim Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu.

Sestdien, 31. martā plkst. 20.00 sāksies "Lielā moto nakts", jeb "pasākums nobriedušai personībai bez personības deformācijas". Piedalīsies vecais, labais "Zvaigznīšu brīdis" - Roberts Gobziņš un Arnis Kundziņš, ugunīgas karsējmeitenes, iesildošā grupa "Marchello feat 911" un arī kāda visiem labi zināma, noslēpumaina zvaigzne, skanēs saldo 80. gadu mūzika, būs bufete un baikeru izdarības. Biļetes cena tikai uz pasākumu - 5 Ls, biļetes cena (izstāde + pasākums) - 6 Ls. Ieeja uz "Lielā moto nakts" - no 18 gadu vecuma!

Izstādē "Baltic Boat Show" - viss atpūtai uz ūdeņiem vienkopus tikai reizi gadā

Izstādē "Baltic Boat Show 2012" ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdenstransports - sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz pat ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē ir pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija.

Apmeklētāji varēs aplūkot šī gada jaunos modeļus - motorjahtas Paragon 31, Flipper 670 DC, Nordkapp 760 Noblesse, Elan 210 Performance, dāņu WINNER OPTIMIST buru laivu jauniešiem Optimist D, ātrgaitas RIB motorlaivas, Latvijā radītu pirmo un vienīgo priekšpiedziņas sacensību laivu Laurita 4 un daudz ko citu.

Tāpat izstādē būs atrodams laivu, kuteru un jahtu speciālais aprīkojums un piederumi, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un citas rezerves daļas. Interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu un to remontu. Tiks piedāvāti arī dažādi ūdensceļojumu maršruti.

Šovi, sacensības un paraugdemonstrējumi

Visas izstādes dienas motohallē, speciāli ierīkotā arēnā, pirmoreiz Latvijā notiks pavisam jaunu bezpilotu lidaparātu - kvadrokopteru lidojumu paraugdemonstrējumi. Iepriekš pierakstoties, interesentiem būs iespēja arī pašiem, bez maksas, instruktora pavadībā vadīt šo lidaparātu. Apmeklētāji varēs vērot arī automodelīšu sacensības un radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu paraugdemonstrējumus.

Savukārt 1.Latvijas spēka olimpiāde varēs vērot trīs Latvijas un pat Baltijas mēroga spēka sporta notikumus. Piektdien, 30.martā, notiks 1. Latvijas čempionāts spēka cīņā, kas, lai gan jau ilgus gadus pazīstams austrumos, Latvijā ir pilnīgi jauns sporta veids. Sestdien, 31.martā, norisināsies Baltijas čempionāts spēka trīscīņā, kur sacentīsies Latvijas un Baltijas spēcīgākie vīri, savukārt svētdien, 1.aprīlī notiks Latvijas Armrestlinga federācijas rīkotie supermači armrestlingā. Pēc šī pasākuma norisināsies paraugdemonstrējumi cīņas sportos.

Visas izstādes dienas notiks florbola, tenisa, beisbola, lakrosa, amerikāņu futbola paraugdemonstrējumi un prezentācijas, galda tenisa zibensturnīrs, galda hokeja turnīri un daudz kas cits.

Izstādes "Atpūta un Sports", "Motocikls" un "Baltic Boat Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.