Tehnisku iemeslu dēļ elektrovilcieni nebrauc līdz Rīgas centrālajai stacijai

Tehnisku iemeslu dēļ pasažieru elektrovilcieni nekursē līdz Rīgas centrālajai dzelzceļa stacijai.

Kā aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens", elektrovilcieni nekursē saistībā ar elektrības padeves traucējumiem.

Līdz ar to Jelgavas un Tukuma virziena elektrovilcieni, kas brauc uz Rīgu kursē līdz Torņkalna stacijai, Aizkraukles virziena elektrovilcieni - līdz Jāņavārtiem, bet Saulkrastu virziena elektrovilcieni - līdz Zemitāniem un atpakaļ, pēc grafika.

Iespējama arī elektrovilcienu kavēšanās gan braucot uz Rīgu, gan braucot no Rīgas.

Dīzeļvilcienu satiksme nav traucēta.

Kā aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Dzelzceļš" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Antra Birzule, ir konstatēti elektroenerģijas padeves traucējumi. Speciālisti ir devušies bojājumus novērst. Pagaidām nevar precīzi pateikt, kad tiks atjaunota satiksme, taču pāris stundu laikā plānots satiksmi atjaunot pilnā apmērā, teica Birzule.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais