Rīgas skolēniem ir iespēja interesanti pavadīt pavasara brīvlaiku pasākumos un aktīvā atpūtā

Klāt pavasara brīvlaiks, tāpēc Rīgas skolēniem no 12. līdz 16. martam ir iespēja iesaistīties nometnēs, apmeklēt jauniešu brīvā laika centrus, piedalīties bibliotēku organizētājos pasākumos, kā arī aktīvi, sportiski atpūsties slidojot un slēpjot.

Pavasara brīvlaikā Rīgas skolēniem ir iespēja iesaistīties piecu dienu ilgās nometnēs, nodarbojoties gan ar tehnisko jaunradi, gan mākslu un mūziku, kā arī izmēģinot savus spēkus sporta un āra dzīves piedzīvojumu aktivitātēs. Tāpat bērni un skolēni gaidīti vairāk kā 20 bērnu un jauniešu brīvā laika istabās, kur kopā ar draugiem ir iespēja spēlēt galda spēles, novusu, biljardu vai vienkārši interesanti pavadīt brīvo laiku, izmantojot brīvā laika centru piedāvājumu. Arī Rīgas centrālās bibliotēkas filiālēs brīvlaikā tiek organizēti tematiskie pasākumi, adresēti dažāda vecuma skolēniem. Pasākumos ir iespēja tikties ar rakstniekiem, mūziķiem, darboties radošajās darbnīcās, iesaistīties konkursos un viktorīnās, kā arī piedalīties dabas zinību un vides studiju eksperimentos.

Ja ir vēlme slidot un slēpot, joprojām ir iespēja apmeklēt un iesaistīties ziemas aktivitātēs četrās Rīgas publiskajās slidotavās un divās distanču slēpošanas trasēs. Taču, ja laika apstākļi kļūs siltāki, iespējams, ka slidotavas un arī slēpošanas trases no nākošās nedēļas vidus izmantot vairs nevarēs.

Detalizētāka informācija pieejama interneta vietnēs: www.e-skola.lv – nometņu un brīvā laika centru piedāvājums, www.sports.riga.lv – aktīvās atpūtas iespējas Rīgā, www.rcb.lv – bibliotēku piedāvājums.

Svarīgākais