Nakts satiksme Rīgā tiek nodrošināta arī šogad

© F64 Photo Agency

Rīgas satiksme informē, ka arī 2012. gadā tiek nodrošināta nakts satiksme no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu. No 2012. gada 6. janvāra Rīgas satiksme apkalpo deviņus autobusu maršrutus, kas veidoti tā, lai tie apkalpotu lielāko daļu Rīgas pilsētas mikrorajonu ar lielāko iedzīvotāju skaitu.

Nakts laikā satiksmes autobusi centrā atiet no pieturvietas Stacijas laukums / Centrālā stacija. Maršrutus, tāpat kā līdz šim, apkalpo dzeltenie midibusi. Rīgas satiksme informē, ka turpmāk maršruti N4, N5, N6 mikrorajonos atpakaļceļā nebrauks pa to pašu maršrutu un pasažieriem ir tiesības, iekāpjot jebkurā maršruta punktā, braukt līdz centram ar vienu iegādāto biļeti.

Visi autobusi no pilsētas centra atiet vienlaikus apaļās stundās. Atiešanas laiki no galapunkta ir izvēlēti tā, lai pasažieriem vieglāk būtu orientēties kustības sarakstā. Visu nakts maršrutu autobusi no galapunkta Stacijas laukums/Centrālā stacija iziet vienlaikus – plkst. 24.00; 1.00; 2.00; 3.00; 4.00; 5.00. No mikrorajoniem uz pilsētas centru iziet pusapaļās stundās – plkst. 00.30; 1.30; 2.30; 3.30; 4.30, atsevišķiem maršrutiem ir atiešanas laiks uz pilsētas centru arī plkst. 5.30 (Ķengarags–Centrs, Mežaparks–Čiekurkalns–Centrs, Ziepniekkalns–Vienības gatve–Centrs), pārējos maršrutos ap šo diennakts laiku darbu uzsāk dienas maršruti. Ziemas sezonas laikā maršrutos N2 – Centrs–Sarkandaugava–Vecmīlgrāvis un N3 – Centrs–Bolderāja sarežģīto braukšanas apstākļu dēļ no Vecmīlgrāvja un Bolderājas atiešanas laiki ir mainīti.

Atiešanas laiki starp galapunktiem ir aptuveni – tie ir atkarīgi no pasažieru plūsmas. Kustības saraksti ir pieejami www.rigassatiksme.lv un attiecīgo maršrutu galapunktos.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.