Uzvaras parkā sestdien atklās Ziemas parku

Ar plašām sportiskām aktivitātēm un atrakcijām 21. janvārī plkst. 10 Uzvaras parkā tiks atklāts Ziemas parks, kur ziemas prieku cienītāji varēs gan slidot, gan slēpot.

Plkst. 10 darbu sāks slidotava, inventāra noma un serviss, kur varēs iznomāt gan slidas, gan tās salabot. Savukārt nedaudz vēlāk sāksies ziemas kausa izcīņa slēpošanas sprintā.

Tā ziņo portāls tvnet.lv

Ziemas parkā viesosies arī «Disney» varoņi, kas sagādās dažādas aktivitātes un spēles mazajiem apmeklētājiem, savas atrakcijas ziemas svinēšanā no plkst. 10 nodrošinās arī Latvijas Gumijlēcēju klubs. Apmeklētāji varēs izbaudīt arī braucienu suņu pajūgā, kuru vilks haskiji.

Latvijā

Lietuvā šogad notikuši jau 13 ugunsgrēki, ko izraisīja degoši skrejriteņu akumulatori, tiek ziņots interneta vietnē “respublika.lt”. Cilvēki, kuri mitinās daudzdzīvokļu mājās, sākuši bažīties par savu veselību un drošību, kā arī, protams, par savu īpašumu, jo daudzviet dzīvokļos un kāpņu telpās šie agregāti tiek pieslēgti elektrotīklam, lai uzlādētos. Kādā vēstulē pat ir rakstīts: “Mēs dzīvojam blakus bumbai!” Kas notiek Latvijā ar tik populārajiem skrejriteņiem?

Svarīgākais