Rīgas domes priekšsēdētājs tiksies ar bērniem no Maskavas

Piektdien, 6.janvārī plkst. 12.45 Rīgas domē viesosies Maskavas skolēni, kas Latvijā ieradušies projekta "Rīgas brīvdienas" ietvaros. Ar skolēniem Rātsnama sēžu zālē tiksies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Grupā būs 108 bērni vecumā no 12 līdz 15 gadiem, kas ieradušies iepazīties ar Latvijas galvaspilsētu un pavadīt šeit skolas brīvlaiku. Braucienu organizē Maskavas nams Rīgā sadarbībā ar Maskavas valdības Izglītības departamentu un Ģimenes un jaunatnes politikas departamentu, pamatojoties uz Rīgas domes un Maskavas valdības parakstīto sadarbības programmu 2012. - 2014. gadam. Šie braucieni sniedz iespēju Rīgu apmeklēt maznodrošināto un daudzbērnu ģimeņu bērniem, kā arī tiem jauniešiem, kas aktīvi darbojas jauniešu mākslinieciskajos kolektīvos.

Rīgas apmeklējuma laikā grupai paredzēts atpūtas centra "Lido" apmeklējums, ekskursija pa Rīgu, koncerts Maskavas namā, kurā uzstāsies Rīgas bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvi. Plānots, ka Maskavas bērni apmeklēs arī Jūrmalu, Bauskas pilsdrupas un Rundāles pili.

Svarīgākais