"Rīgas satiksme" prognozē, ka sastrēgumi pilsētas centrā saglabāsies vēl vairākas stundas

Arī pēc satiksmes atjaunošanas pār Vanšu tiltu sastrēgumi Rīgas centrā saglabāsies vēl vairākas stundas, prognozē SIA "Rīgas satiksme".

Slēdzot satiksmei tiltu, pilnībā tika nobloķēta Krišjāņa Valdemāra iela un tai pieguļošās ielas. Tāpat daudz labāka situācija nav ielās, kas atrodas pie Stacijas laukuma.

"Viss centrs ir pārpildīts ar transportu. Arī 13.janvāra iela ir pilna, jo cilvēki mēģina apbraukt Vanšu tiltu," stāstīja uzņēmumā.

Rīgas domes Satiksmes vadības centra operators Jānis Vahers aģentūrai LETA pastāstīja, ka paralizēts ir Aspazijas bulvāris, kuru noslogo autovadītāji, kas mēģina nokļūt uz Akmens tilta.

"Arī Akmens tilts un 11.novembra krastmala vairs nekustas. Var teikt, ka satiksme pilsētas centrā ir paralizēta. Absolūti viss stāv," sacīja Vahers.

Kā ziņots, Vanšu tilta vantīs uzkāpušais jaunietis pašlaik ir nocelts, satiksme pār tiltu ir atjaunota, taču sastrēgumi izzūd lēnām.

Latvijā

Latvijas Universitātes (LU) fonds saņēmis vienu miljonu eiro lielu ziedojumu no uzņēmuma "MikroTik" Eksakto zinātņu un tehnoloģijas fakultātes un Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātes atbalstam, informē augstskola.

Svarīgākais