e- talonu biļešu automātos atkal var norēķināties ar maksājuma kartēm

No 24.novembra visās „Rīgas satiksmes” biļešu tirdzniecības vietās, klientu apkalpošanas centros un e talona biļešu automātos atkal var norēķināties ar maksājumu kartēm (izņemot Latvijas Krājbankas emitētajām maksājumu kartēm), jo „Rīgas satiksme” ir vienojusies par sadarbību ar SEB banku par maksājumu karšu pieņemšanu.

Atgādinām, ka sakarā ar AS Latvijas Krājbanka darbības apturēšanu par e talona iegādi biļešu automātos un „Rīgas satiksmes” tirdzniecības vietās 22. un 23.novembrī bija iespējams norēķināties tikai ar skaidru naudu. „Rīgas satiksmei” izdevās operatīvi atrisināt radušās neērtības un jau no šodienas, 24.novembra visas transakcijas ar maksājumu kartēm uzņēmuma biļešu tirdzniecības vietās, klientu apkalpošanas centros un e talona biļešu automātos nodrošina SEB banka. Tāpat atjaunota e talona interneta veikala darbība.

„Rīgas satiksme” atgādina, ka e talonus var iegādāties un papildināt arī Latvijas Pasta Rīgas nodaļās, Narvesen, Plus Punkts, Preses apvienība, atsevišķās Statoil degvielas uzpildes stacijās un Maxima lielveikalos, kā arī citās biļešu tirdzniecības vietās, kuras apzīmētas ar e talona zīmi.

Svarīgākais