"Arēnā Rīga" pulcējas Rīgas audžuģimenes

"Arēnā Rīga" šodien uz pasākumu "Tu esi Latvija" pulcējas Rīgas audžuģimenes. Pasākums sācies pulksten 12, un tā laikā gan bērni, gan pieaugušie varēs piedalīties radošajās darbnīcās, viktorīnās, zīmēt apsveikuma pastkartes par godu Latvijas proklamēšanas 93. gadadienai, kā arī dziedāt dziesmas un mieloties ar svētku kliņģeri.

Savukārt pulksten 15 Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienības "Ezermala" jaunieši aicina uz īsfilmu prezentāciju. Šoruden "Ezermalas" jaunieši saņēma Valsts izglītības attīstības aģentūras atbalstu un realizēja projektu "Jauniešu veidotas īsfilmas par sapņu profesijām". Projekta mērķi ir attīstīt jauniešu karjeras vadības prasmes; palīdzēt iegūt zināšanas par konkrētām profesijām; apgūt pamatiemaņas, veidojot video montāžas, un no projekta gaitā safilmētā materiāla izveidot informatīvas videofilmas, kas arī tiks prezentētas 12. novembrī.

Līdz 1.oktobrim Rīgā audžuģimenes statusu bija ieguvušas 37 ģimenes, kuras rūpējas par 57 bērniem.

Latvijā

Eleving Group ir uzsācis sākotnējo publisko akciju piedāvājumu (IPO), kurā privātie un institucionālie investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties uz uzņēmuma akcijām. Parakstīšanās periods ilgs līdz 8. oktobrim.