Ierobežota satiksme Kalnciema ielā

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transporta līdzekļu vadītāju uzmanību, ka sakarā ar ielu rekonstrukcijas darbiem Kalnciema ielas posmā no Kārļa Ulmaņa gatves tiks slēgta satiksme.

Transporta līdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka līdz oktobra beigām no K.Ulmaņa gatves virzienā no centra nevarēs veikt labo pagriezienu uz Kalnciema ielu. Transporta līdzekļu vadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu pa Šampētera un Zolitūdes ielu.

Satiksmes departaments jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina transporta līdzekļu vadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem.

Plašāku informāciju par satiksmes ierobežojumiem var atrast Satiksmes departamenta mājas lapā www.rdsd.lv, remontdarbu kartē, kā arī sekojot Rīgas domes Satiksmes vadības centra Twitter kontam @rdsvc.

Satiksmes departaments jau iepriekš informēja, ka ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu Rīgā notiek ielu rekonstrukcija vairākos ielu posmos: Kalnciema ielas no Zolitūdes līdz Apuzes ielai, Remtes ielas no Kalnciema līdz Lielirbes ielai, Upesgrīvas ielas no Kalnciema līdz Kukšu ielai un Kukšu ielas no Remtes līdz Upesgrīvas ielai.

Ielu rekonstrukcijas rezultātā šajās ielās tiks izbūvētas gājēju ietves, lietus ūdens kanalizācijas sistēmas, rekonstruēts ielu apgaismojums, uzstādītas gājēju drošības barjeras, izbūvēti luksofori un uzklāts jauns asfaltbetona segums.

Svarīgākais