Atzīmējot Eiropas Valodu dienu, Rīgā notiks interaktīvs orientēšanās maratons angļu valodā

Atzīmējot Eiropas Valodu dienu un pie reizes godinot nākamā olimpiskā gada norisi Londonā, Baltic Bright Mācību un konsultāciju centrs 22. septembrī pirmo reizi Rīgā angļu valodas interesentiem organizēs orientēšanās spēli „Angļu valodas maratons”.

„Angļu valodas maratons” ir jautra, interaktīva, „ārpus-klases” spēle Rīgas pilsētas centrā, kurā dalībnieki apmeklēs dažādus kontrolpunktus un saņems īpašus uzdevumus angļu valodā. Spēles organizētāji par vērtīgāko šajā spēlē uzskata nevis dalībnieku ātrumu, bet gan iedrošinājumu angļu valodas prasmes un orientēšanās iemaņas pielietot reālās pilsētvides apstākļos. Jo kuram gan nav gadījies cītīgi apgūt angļu valodu skolas solā, pēc tam grūti pārvarot valodas barjeras dzīvē?

Spēles vadmotīvs ir sniegt vērtīgu iespēja paskatīties uz Rīgu no angļu valodas lietojuma, kultūras un vēstures aspekta, kā arī atsvaidzināt angļu valodas zināšanas un zināšanas par Lielbritāniju.

Spēli veidos divi posmi:

1. Iesildoties spēlei „Angļu valodas maratons”, ikviens angļu valodas interesents 2011.gada 21.septembrī tiek aicināts ieskatīties Baltic Bright mājaslapā, lai pārbaudītu savas zināšanas par angliski runājošām valstīm, atbildot uz viktorīnas jautājumiem. Šī diena būs arī laiks, kad pieteikties dalībai spēlē.

2. Starts valodu spēles dalībniekiem tiks dots š.g. 22. septembrī plkst. 18:00. Starta vietu dalībnieki uzzinās iepriekš piesakoties un saņemot pirmo uzdevuma lapu kā norādi, kas palīdzēs atrast pirmo tikšanās vietu. Angļu valodas maratons ilgs 1,5 - 2 h Rīgas centra robežās.

Dalība spēlē „Angļu valodas maratons” ir bezmaksas ar šoreiz ļoti vērtīgām balvām – apmaksātu braucienu uz Lielbritāniju 2012. gadā, dāvanu un atlaižu kartēm valodu kursiem Baltic Bright mācību centrā.

Svarīgākais