Ierobežos satiksmi Kārļa Skrastiņa bēru procesijas laikā

Sakarā ar hokejista Kārļa Skrastiņa atvadu un bēru ceremoniju piektdien, 16.septembrī, no plkst.7.00 līdz plkst.15.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mālpils ielas posmā no Skanstes ielas līdz Grostonas ielai un Grostonas ielas posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Dikmaņa ielai.

Savukārt no plkst.7.00 līdz plkst.15.00 tiks atļauta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Jāņa Dikmaņa ielā uz gājēju ietves, posmā no Skanstes ielas līdz Vesetas ielai. Šajā laikā tiks atļauta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana arī Skanstes ielas abās pusēs, posmā no Hanzas ielas līdz Zirņu ielai.

Policija pavadīs bēru dalībnieku transportlīdzekļus pa maršrutu no arēnas "Rīga" (Skanstes iela 21) līdz Pirmajiem Meža kapiem (Aizsaules ielā 2) un nepieciešamības gadījumā regulēs vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi minētajā maršrutā un to šķērsojošās ielās.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais