Rīgas domes vadība novērtēs izglītības iestāžu gatavību jaunajam mācību gadam

Pirmdien, 29.augustā, plkst. 13.30 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks dosies uz vairākām Rīgas izglītības iestādēm, lai pārliecinātos par iestāžu gatavību jaunajam mācību gadam un novērtētu paveiktos būvdarbus.

Domes vadība viesosies Rīgas speciālajā pamatskolā – attīstības centrā (Salaspils ielā 14), kur tika siltināta ēkas fasāde un skola ieguvusi unikālu līdz šim neredzētu krāsojumu. Fasādes renovācija tiks novērtēta arī Rīgas Universālajā vidusskolā (Maskavas ielā 273).

Pēc tam domes vadība dosies uz 239. pirmsskolas izglītības iestādi ( M. Keldiša ielā 32). Te ne tikai novērtēs paveiktos būvdarbus, bet kopā ar citu bērnudārzu vadītājiem un pārstāvjiem no Izglītības, kultūras un sporta departamenta diskutēs par pirmsskolas izglītības iestāžu aktuālām problēmām un vajadzībām, mācību gadam sākoties.

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.