Rīgā sāks filmēt jaunu Krievijas seriālu

Filmu studija "Boheme International" sadarbībā ar Krievijas kompāniju "Forte Fortsissimo Films" pēc Krievijas producentu grupas "Russian World Studios" pasūtījuma Latvijā ir sākusi filmēšanas darbus jaunam Krievijas 8 sēriju seriālam "Atsprādzējiet jostas " (‘Отстегните ремни’).

Seriāls top pēc Katerīnas Kiričenko romāna motīviem. Filmas režisore ir Olga Perunovkskaja un operators Igors Koževņikovs.

Filmas sižeta pamatā ir spraigs un aizraujošs stāsts par kādu meiteni Kseniju, kura pametusi dzimteni, lai glābtu savus tuviniekus. Ksenija jau piecpadsmit gadus dzīvo Holandē.

Pēdējie notikumi dzimtenē un īpaši jaunā klienta vārds, kurš vēlas sadarboties ar Ksenijas firmu, liek viņai pieņemt lēmumu – doties uz dzimteni.

Klients Maksims patiesi ir viņas jaunības dienu mīlestība un viņu jūtas nebūt nav apdzisušas, bet ienaidnieki, izrādās, arī ir dzīvi.

Ksenija ierodas nelaikā, iekļūst nežēlīgā spēlē par varu un naudu un ir spiesta atcerēties 15 gadus vecus notikumus un izmeklētāja izmisīgo lūgumu: “Lieciniet! Citādi tas atkārtosies, un cietušās lomā varat būt Jūs!” .

Glābjot savu un Maksima bērna dzīvību, viņa kļūst par bēgli un dzīvu mērķi. Attapība, drosme un izdoma Ksenijai palīdz satikt draugus, kas tādi ir arī šodien, draugus, kuri kļuvuši par nodevējiem un svešiniekus – kuru nodomus ir jāizprot...... Viņa ir viena pret visiem!

Izsekošana, pakaļdzīšanās, apšaude, bezcerīgas situācijas, sapņi, kuri mijas ar īstenību – spraigs un aizraujošs sižets 8 sēriju garumā!

Seriāla galvenās lomas atveidos pazīstamie Krievijas aktieri Jekaterina Redņikova (Екатерина Редникова) un Marats Bašarovs (Марат Башаров) .Jekaterina Redņikova latviešu skatītājiem zināma no tādām filmām kā ‘’Archangel’’ (‘’Arhangeļska’’) , ‘’Тот кто, гасит свет’’ ( ‘’Tas kurš nodzēš gaismu’’ ) . Viens no talantīgākajiem Krievijas aktieriem Marats Bašarovs piedalījies filmā "Сибирской цирюльник’’( ‘’Sibīrijas bārdzinis’’ ).Seriālā ‘’Atsprādzējiet jostas’’ ( Отстегните ремни!) dažādas lomas atveidos daudzi zināmi latviešu aktieri, kuru skaitā ir Gundars Āboliņš, Dita Lūriņa un c.

Šis jau ir trešais filmu studijas ‘’Boheme International’’ veiksmīgi realizētais projekts gada laikā Latvijas teritorijā. Iepriekš filmu studija producēja mākslas filmu “Долина роз” ( “ Rožu ieleja’’) un seriālu “Obldramteatr’’.

Jau 16 .augustā filmas radošā komanda sāks filmēšanas darbus Pārdaugavā pie “Ostas skatiem”.