Vidzemes tirgū iepazīstina ar jaunām tirdzniecības nojumēm

Rīgas pašvaldības akciju sabiedrības „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs Vidzemes tirgū iepazīstināja tirgotājus ar jaunu tirdzniecības vietas nojumes paraugu, kādas 2011. un 2012. gadā paredzēts izvietot Brīvības un Matīsa ielas apkārtnes lielākajā zemnieku tirdzniecības vietā.

Tikšanās ietvaros tirgotājiem bija iespējams izteikt savus priekšlikumus jaunās tirdzniecības vietas pilnveidošanai, kā arī uzdot citus interesējošus jautājumus.

Sapulcējušos A. Abramovs iepazīstināja ar jaunās tirdzniecības vietas nojumes vizuālo izskatu un tehniskajām iespējām, kā arī aicināja tirgotājus sniegt savu vērtējumu par iespējamiem tās tehniskiem pilnveidojumiem. Tikšanās laikā Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs izteica priekšlikumu tirgotājiem izvēlēt no sava vidus pārstāvi, kam tiktu dota iespēja uzsākt strādāt jaunajā tirdzniecības vietā, vēlāk sniedzot noderīgu informāciju par darba praktiskajiem apstākļiem un iepirkšanās ērtumu.

„Sapni par Vidzemes tirgus agrākās slavas atjaunošanu esam sākuši pakāpeniski īstenot ar reāliem darbiem. Mums ir nozīmīgi nevis vienkārši izveidot jaunas un vizuāli pievilcīgas tirdzniecības vietas Vidzemes tirgū, bet arī nodrošināt ērtas un praktiskas darba vietas tirgotājiem”, stāsta RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Jaunas tirdzniecības vietas Vidzemes tirgū tiek plānots uzstādīt plašāku rekonstrukcijas

plānu kontekstā. Šogad Vidzemes tirgū tiek izstrādāts veco tirdzniecības kiosku demontāžas projekts, kā arī izstrādātas jaunas puķu tirdzniecības vietas, kas būs ieturēti vienotā dizainā. RPAS „Rīgas Centrāltirgus” izskata arī iespējas piesaistīt Eiropas Savienības fondu līdzekļus Vidzemes tirgus vēsturiskā Gaļas paviljona atjaunošanai.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.