Palielinās reisu skaitu 22.autobusa maršrutā

Uzņēmums Rīgas satiksme informē, ka pēc pasažieru lūguma no 6.augusta tiks palielināts reisu skaits 22.autobusu maršrutā brīvdienās un svētku dienās. Kopumā brīvdienās tiks organizēti vēl papildus 14 reisi.

Lai nodrošinātu Dreiliņu mikrorajona iedzīvotāju ērtāku nokļūšanu līdz blakus esošajam mikrorajonam Pļavnieki, kā arī bērnu nokļūšanu uz Rīgas Pļavnieku pamatskolu, no 1. septembra tiks veiktas izmaiņas 6.autobusa maršrutā. Autobusi pa maršrutu no pilsētas centra kursēs līdz A. Saharova ielai, tālāk pa A.Saharova ielu, M.Keldiša ielu, Ulbrokas ielu līdz A.Deglava ielai un tālāk pa maršrutu līdz Dreiliņiem un atpakaļ pa šo pašu maršrutu uz pilsētas centru. Lai maršrutā nebūtu divas pieturvietas ar vienādu nosaukumu, uz M. Keldiša ielas esošā 20. un 31. autobusu maršrutu pieturvieta tiks pārdēvēta par pieturvietu „Dzeņu iela”.

No 1. septembra, neatbilstošās infrastruktūras dēļ, tiks slēgta pieturvieta „Nordeka” virzienā uz galapunktu „Dzirciema iela”.

Pēc remontdarbu beigšanas pie Nacionālā teātra no 1.septembra tiks veiktas izmaiņas 5.tramvaja maršruta un 7.tramvaja maršruta darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos. Attiecībā pret sarakstu, kas spēkā ir patlaban, tiks uzlabotas pasažieru pārvietošanās iespējas, kā arī pārceltās pieturvietas tiks atceltas atpakaļ. Atbilstoši šīm izmaiņām tiks veiktas korekcijas 3. un 9. tramvaja maršruta kustības sarakstā (reisu skaits paliks nemainīgs).

Svarīgākais