Operatīvi atsūknēts ūdens no visvairāk applūdušajām Rīgas ielām

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka vakar pēc stiprajām lietusgāzēm pēc plkst.22 operatīvi tika nosūtītas atsūknēšanas iekārtas vietās, kur tas bija nepieciešams visvairāk.

Lietus gāzes vislielākos plūdus radīja, piemēram, Elizabetes ielā pie Kalniņa ielas, Krišjāņa Barona un Aspāzijas ielas krustojumā, Brīvības ielā pie Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas, Ganību dambī pie Duntes ielas, Lāčplēša un Satekles ielu krustojumā, Katrīnas dambī pie Pētersalas ielas, Maskavas un Daugavpils ielu krustojumā, Ropažu un Džutas ielas krustojumā, Gaigales ielā un Čiekurkalna 1. līnijā. Tāpat lietus ūdens tika atsūknēts iekšpagalmos Ganību dambī 20, Ausekļa ielā 6 un citur.

Iedzīvotāji Satiksmes vadības centrā pa bezmaksas tālruni 800003600 informēja par ielām, kuras applūdušas, aku vākiem, kuri pēc spēcīgajām lietusgāzēm pazuduši, kā arī par luksoforiem, kuros pazudusi elektroenerģijas padeve.

Pašlaik Rīgas domes Satiksmes departamenta speciālisti turpina apsekot ielas un tiltus pēc vakardienas stiprajām lietusgāzēm.