Mainīs transporta kustību Meža prospektā virzienā no Rīgas centra uz Mežaparku

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transporta līdzekļu vadītāju uzmanību, ka nākamnedēļ no 11.jūlija uz mēnesi tiks slēgta satiksme Meža prospektā virzienā no Rīgas centra uz Mežaparku.

Satiksme transporta līdzekļu vadītājiem tiks slēgta Meža prospekta posmā no Viestura prospekta līdz Varoņa ielai.

Satiksme Mežaparka virzienā līdz Meža prospektam tiks organizēta pa Viestura prospektu un jaunizbūvēto Gustava Zemgala gatves posmu. Savukārt satiksmi Meža prospekta un Varoņu ielas krustojumā regulēs luksofors un kustība būs atļauta visos virzienos.

Transporta līdzekļu kustība virzienā no Mežaparka uz Rīgas centru tiks nodrošināta pa Meža prospektu.

Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, lai varētu veikt ūdensvada un lietusūdens kanalizācijas izbūves darbus Meža prospektā Viestura prospekta un Meža prospekta divu līmeņu šķērsojuma būvniecības projekta ietvaros.

Satiksmes departaments aicina sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, kā arī ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī aicina būt saprotošus.

Kā ziņots, pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma pagājušā gada maijā Rīgā sākta Viestura prospekta un Meža prospekta divu līmeņu šķērsojuma būvniecība. Tas ir Austrumu maģistrāles posms, kas savienos Gustava Zemgala gatvi ar Viestura prospektu. Šķērsojuma būvniecību līdzfinansē Eiropas Savienības TEN-T fonds. Divu līmeņu satiksmes pārvads būs vairāk nekā kilometru garš un šķērsos Meža prospektu krustojumā ar Varoņu ielu. Tam būs divas braukšanas joslas katrā virzienā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.