Abrenes ielas galapunktā būs jauns autobusu pieturvietu izvietojums

No 1. jūlija tiks veiktas izmaiņas pieturvietu izvietojumā lielākajā sabiedriskā transporta galapunktā – Abrenes ielā. Izmaiņas ir nepieciešamas, lai uzlabotu sabiedriskā transporta kustības regularitāti un satiksmes drošību.

Esošo četru pieturvietu vietā būs piecas pieturvietas, kas būtiski uzlabos autobusu kustību galapunktā. Izmaiņas ieviestas, ņemot vērā pasažieru, sabiedriskā transporta vadītāju un pakalpojuma plānošanas, nodrošināšanas speciālistu viedokļus un priekšlikumus.

Autobusu galapunkts „Abrenes iela” ikdienā apkalpo vairāk nekā pusi no visiem SIA „Rīgas satiksme” autobusu maršrutiem, proti, šajā galapunktā ir 30 autobusu maršruti, kas pasažierus tālāk nogādā uz daudzām vietām Rīgā un tās tuvumā. Piemēram, ir maršruti, kas dodas uz Vecmīlgrāvi, Jaunciemu, Zolitūdi, Dārziņiem, Mežaparku, nogādā pasažierus līdz lidostai „Rīga”, Mārupei, Piņķiem u.c..

Lai nerastos pārpratumi un laicīgi varētu nokļūt vēlamajā vietā, „Rīgas satiksme” lūdz pasažierus, kas regulāri izmanto šo galapunktu, iepazīties ar izmaiņām pieturvietu izvietojumā.

Svarīgākais