Rīgā slēgs satiksmi Kr.Valdemāra ielā un Meierovica bulvārī

Saistībā ar tramvaju sliežu ceļa pārbūves darbiem Rīgā, Krišjāņa Valdemāra, Kronvalda bulvāra un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra krustojumā no 27.jūnija līdz 8.jūlijam no plkst. 22.00 līdz plkst. 6.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī posmā un virzienā no Smilšu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai (izņemot transportlīdzekļus uz pazemes autostāvvietu Jēkaba Kazarmās).

Naktī no 8. uz 9.jūliju no plkst. 0.00 līdz plkst. 4.50 un naktī no 9. uz 10.jūliju no plkst. 23.50 līdz plkst. 5.50 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā no Raiņa bulvāra līdz Zigfrīda Annas Meierovica bulvārim un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī posmā un virzienā no Smilšu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai (izņemot transportlīdzekļus uz pazemes autostāvvietu Jēkaba Kazarmās).

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi. Nepieciešamības gadījumā darbu veicējiem uzdots nodrošināt Ceļu policijas satiksmes regulētājus.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais