Pie Dienvidu tilta apgāzusies ātrās palīdzības automašīna

Pie Dienvidu tilta Pārdaugavas pusē otrdien vakarā ap pulksten 20 notikusi avārija, kurā sadūrusies vieglā automašīna un Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna. Mediķu transportlīdzeklis negadījuma rezultātā apgāzies, ziņo portāls tvnet.lv

Avārija notikusi nobraucienā no Dienvidu tilta pie "Rīgas piena kombināta". Pēc sadursmes ar "BMW" markas automašīnu Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna ietriekusies ceļazīmes stabā un apgāzusies, pastāstīja notikuma aculiecinieks.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša informēja, ka sadursmē cietušo nav un notikušā apstākļus skaidro policija.

Mediķu automašīna atradusies ceļā uz apmešanās punktu Ziepniekkalnā pēc tam, kad bija nogādājusi pacientu slimnīcā Daugavas labajā krastā, tāpēc avārijas brīdī tajā nav atradies neviens pacients.

Bukša uzsvēra, ka bojātais transportlīdzeklis nekavējoties tiek aizvietots ar rezerves mašīnu un palīdzības sniegšanu Rīgas reģionā šis negadījums neietekmēs.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais