Rīgas policija akcijā iepazīstinās ar vasaras sezonas kārtības uzraudzības plānu

Pirmdien, 30.maijā, plkst. 12.00 Rātslaukumā Rīgas Pašvaldības policija un Valsts policijas Rīgas Reģiona pārvalde iepazīstinās ar sabiedriskās kārtības uzraudzības plānu vasaras sezonai.

Pasākumā piedalīsies Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais, Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs un Valsts policijas priekšnieka vietnieks, Rīgas Reģiona pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis.

Pasākuma laikā būs iespēja aplūkot policijas rīcībā esošos operatīvos sauszemes un ūdens transporta līdzekļus, tehnisko un speciālo nodrošinājumu, kā arī iepazīties ar vasaras sezonai plānoto darbu atsevišķās policijas struktūrvienībās un policijā kopumā. Sabiedrisko kārtību pasākumā un šajā vasaras sezonā uzraudzīs arī jātnieku un kinologu patruļas, kā arī bērnu uzticamie draugi – runcis Rūdis, bebrs Bruno un Pašvaldības policijas jaunais suņuks, kurš vēl meklē savu vārdu.

Latvijā

Slimnīcām ir problēmas ar finansējuma plānošanu tekošā gada griezumā, jo tās faktiski pieraksta pacientus uz operācijām, kurām nauda nav paredzēta, izriet no veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) paustā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma".

Svarīgākais