Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Atver ziedojumu kontu Ušakova ārstēšanai

Rīgas mēra Nila Ušakova ("Saskaņas centrs") ārstēšanai atvērts ziedojumu konts, ņemot vērā sarežģīto un dārgo ārstniecības procesu, informē Rīgas mēra preses pārstāve Anna Kononova.

Ušakova piederīgie norāda, ka daudzi cilvēki izteikuši ne tikai atbalsta vārdus, bet arī piedāvājumus sniegt materiālu palīdzību izdevumu segšanai, tāpēc atvērts ziedojumu konts, uz ko var pārskaitīt līdzekļus Rīgas mēra ārstēšanas izdevumu segšanai.

Konts atvērts "Latvijas Krājbankā", tā kods UBALLV2X, bet konta numurs ‒ (LVL): LV68 UBAL 1100 E243 6100 1. Saņēmējs ‒ Ludmila Ušakova.

Ušakovu ģimene atgādina, ka šis ir vienīgais konts, kurā vākti līdzekļi Ušakova ārstēšanai. Visi līdzekļi, kas paliks pēc ārstēšanas izdevumu apmaksas, tiks novirzīti labdarībai.

Rīgas mēra piederīgie izsaka lielu pateicību visiem, kas sniedz atbalstu šajā grūtajā brīdī. Viņa veselības stāvoklis joprojām ir nopietns, un Berlīnes klīnikā ārsti nodrošina viņam intensīvu ārstēšanu.

Ušakovs Paula Stradiņa slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā nonāca svētdien, kad viņam pusmaratona laikā bija kļuvis slikti. Rīgas mēram līdz ar karstuma dūrienu skrējiena laikā bijusi fiziska pārslodze.