Rīgā segums atjaunots segums vairāk nekā 70 ielām

Ilustratīvs attēls © Dmitrijs Suļžics/MN

Šajā būvdarbu sezonā 76 Rīgas ielās atjaunots segums, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Seguma atjaunošanas darbi pabeigti 65 ielās ar grants segumu un 11 ielās ar asfalta segumu.

Šogad asfalta segumu plānots atjaunot 38 ielās ar kopējo platību 630 000 kvadrātmetru. Seguma atjaunošanas darbi jau pabeigti Aptiekas ielas posmā no Tvaika ielas līdz tiltam uz Kundziņsalu, Aspazijas bulvāra posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības laukumam, Biksēres ielā, Biķernieku ielas posmā no Lielvārdes ielas līdz Ulbrokas ielai, Dārziņu ielas posmā no Cidoniju ielas līdz Dārziņu 1. līnijai.

Darbi pabeigti Gustava Zemgala gatves posmā no Ūnijas ielas līdz Brīvības gatvei, Lubānas ielas posmā no Andreja Saharova ielas līdz Brāļu Kaudzīšu ielai, Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas ielas līdz Elizabetes ielai, Raņķa dambja posmā no Trijādības ielas līdz Uzvaras bulvārim, satiksmes pārvadam Daugavgrīvas šosejā pie Gaigalas ielas 41 un Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Raņķa dambim.

Tuvākajā laikā darbi tiks noslēgti Mīlgrāvja tilta transporta mezglā līdz Emmas ielai.

Septiņos ielu posmos šobrīd paveikti 60% līdz 70%, bet četros ielu posmos - 40% līdz 55% no kopējā darbu apmēra.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais