Pērn rudenī tika atklāts, ka Rīgā ir tā sauktās, "kaktu virtuves" - vai gada laikā kas ir mainījies?

© Ekrānšāviņš

Pērn rudenī raidījuma “360TV ZIŅneši” sižets sabiedrībā sacēla viedokļu vētru – tika atklāts, ka Rīgā ir atsevišķas, tā sauktās, “kaktu virtuves”. Vietas, kurās gatavo ēdienu, bet tieši šis darbības aspekts nav reģistrēts Pārtikas un veterinārajā dienestā. Tātad nedrīkst gatavot ēdienu, taču to dara, turklāt nereti antisanitāros apstākļos, kā arī izplata caur ēdiena piegādes lietotnēm “Bolt Food” un “Wolt”. Vai gada laikā kas ir mainījies?

Latvijā

Valdība otrdien atbalstīja Klimata un enerģētikas ministrijas (KEM) izstrādātos Energokopienu reģistrēšanas un darbības noteikumus, kas paredz noteikt kārtību, saskaņā ar kuru tiks izveidots vienots energokopienu reģistrs.

Svarīgākais