Aculiecinieki par traģēdiju Vecmīlgrāvī: Meitiņa teica – mammu, puisītis pa logu izkrita

© Ekrānuzņēmums

Šodien traģiski notikumi risinājušies Rīgas nomalē – Vecmīlgrāvī. No liela augstuma krītot, gājis bojā jauns cilvēks. Kritiena iemesliem šobrīd policija vēl meklē izskaidrojumu.

Pagalam nepatīkams skats šo pēcpusdien cilvēku skatieniem pavērās vienā no Vecmīlgrāvja apkaimes daudzstāvu namu iekšpagalmiem. Apsegts ar zilu maisu uz asfalta gulēja miris cilvēks. Mediķu brigāde pagalmā bija ieradusies, lai apstiprinātu nāves faktu. Savukārt policijas darbinieki fiksēja, kā noprotams, līdzās esošo kaimiņu un tuvinieku liecības par notikušo. Sastaptie blakus mājas iedzīvotāji stāsta, ka mirušais, visticamāk, ir kāds jauns puisis, kurš, iespējams, izkritis pa vienu no piecstāvu ēkas logiem: “Es dzirdēju sarunu no tās puses. Virtuves logs ir atvērts. Tur jau izklāstīja, ka bērns izkrita pa logu. Kas? Kā? Nav saprotams, bet, pirmkārt, nav gluži bērns, izskatījās vairāk kā pusaudzis. Es redzēju, ka tur nomēra uz jumta, no jumta. No kura loga viņš ir. Es no šīs mājas nevienu nepazīstu. Starp citu, izvedu pastaigā suni, šī visa nebija. Mēs pusstundu pastaigājām, es atgriezos un no balkona paraudzījos, skatos, lūk, šis.”

Uzrunātie blakus ēkas iemītnieki par nelaimīgo notikumu galvenokārt uzzinājuši, apskatot mikrorajona sociālo tīklu grupā ievietotu fotoattēlu, kurā redzami dienestu spēkrati un mirstīgās atliekas, vai saņemot visnotaļ emocionālas ziņas no citiem kāpņutelpas iemītniekiem: “Mēs tikai dzirdējām troksni, un viss. Es pat pa logu neskatījos. Meitiņa teica - mammu, puisītis pa logu izkrita.”

Vietējie pārdzīvo puiša nāvi. It īpaši tie, kuri redzēja pie līķa saļimušo tuvinieci. Šobrīd uzrunātie iedzīvotāji nevar paust kādu skaidru versiju par notikušo, jo cilvēkiem trūkst informācijas. Taču visi sastaptie mājinieki sliecas domāt, ka, puisis, visticamāk, izkritis pa logu. Sākotnējā informācija liecina, ka viņam ir 18 gadu. Vai notikušais ir pašnāvība vai nāvei ir citi cēloņi, tagad skaidros policijas izmeklētāji.

Svarīgākais