Policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri videokamerās fiksējuši plašo ugunsgrēku Rīgā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Policija aicina atsaukties apkaimes iedzīvotājus, kuri pagājušajā naktī piefiksējuši savās videokamerās plašo ugunsgrēku Jāņa Asara ielā 10, Rīgā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Policija aicina atsaukties iedzīvotājus no Jāņa Asara ielas, Tallinas ielas, Artilērijas ielas un tuvākajām ielām, kuriem ir automašīnu video reģistratori vai uz mājas videonovērošanas kameras, kuru ierakstos piefiksēti 7.jūlija ap pulksten 2.45 notikumi saistībā ar Jāņa Asara ielā 10, Rīgā, notikušo ugunsgrēku

Iedzīvotājiem lūgums sazināties ar policiju, zvanot pa tālruņa numuru 25496808, vai rakstot uz epasta adresi "ivo.mezitis@riga.vp.gov.lv".

Kā ziņots, pagājušajā naktī plaši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) spēki bija iesaistīti ugunsgrēka dzēšanā Jāņa Asara ielā, Rīgā, kur dega vairākas ēkas, kā arī pagalmā esošie transportlīdzekļi - četras vieglās automašīnas un viens motocikls,

Kopējā degšanas platība bija 1810 kvadrātmetri. No ēkām izglābti trīs cilvēki, bet vēl 30 evakuēti, taču ugunsgrēkā gāja bojā mājdzīvnieki - divi kaķi un suns.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.