PMLP pārtrauc darbību Ukrainas bēgļu atbalsta centrā

© f64.lv, Dāvis Ūlands

Tā kā pakāpeniski ir ievērojami samazinājies to Ukrainas bēgļu skaits, kuriem nepieciešami Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) pakalpojumi, no šodienas pārvalde pārtrauks darbību Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem, informē pārvalde.

No jūlija pakalpojumus Ukrainas civiliedzīvotājiem Rīgā turpinās sniegt četrās pārvaldes teritoriālajās nodaļās - Rīgas 1. nodaļā, Rīgas 2. nodaļā, Rīgas 3. nodaļā un Rīgas 4. nodaļā. Pakalpojums tiks sniegts "dzīvās rindas" kārtībā, klientiem vēršoties pie pārvaldes klientu apkalpotājiem nodaļu informācijas centros.

Mainot pakalpojumu sniegšanas vietu, tiks optimizēti šim mērķim nepieciešamie finanšu un personāla resursi, turklāt Ukrainas civiliedzīvotāji pakalpojumu varēs saņemt ērtāk - jebkurā no četrām Rīgā esošajām nodaļām.

Pakalpojumu klāsts netiks mainīts - klienti arī turpmāk varēs noformēt uzturēšanās atļaujas ar tiesībām uz nodarbinātību, iesniegt informāciju ziņu iekļaušanai Fizisko personu reģistrā, deklarēt dzīvesvietu un pieteikties personas koda piešķiršanai.

Svarīgākais