Arī šodien Rīgas sabiedriskajā transportā var vizināties bez maksas

© Unsplash

Šodien Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Izmaiņas būs arī autostāvvietu un klientu centru darba laikā.

Līdz ar Jāņu nakts plānotajiem pasākumiem Mežaparka Zaļajā teātrī, Grīziņkalnā un Dzegužkalnā no līdz šodienas aptuveni plkst.5.30, no pilsētas centra tiks organizēti papildu reisi.

Papildu reisi būs 3., 11., apvienotajā 12., 23. un 26. maršrutā, 18., 24., 25., 37., 48., 50., 51., un 53. autobusa maršrutā, 1., 5., 7., 10. un 11. tramvaja maršrutā, 4., 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusa maršrutā.

Šodien Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas.

Apakšzemes stāvvietā, kas atrodas Krišjāņa Valdemāra ielā 5A, blakus Rīgas Kongresu namā, apmaksa jāveic atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Latvijā

Mākslas un seno priekšmetu restauratoru aprindās raisījušās bažas par to, ka pēc Latvijas Pareizticīgās baznīcas it kā atdalīšanās no Maskavas patriarhijas uz Krieviju ir izvests liels daudzums Latvijas Pareizticīgās baznīcas vērtīgo priekšmetu, kam ir mākslas vērtību statuss. Tas varētu būt noticis šā gada pavasarī vai agrāk, un šo “pasākumu” esot organizējusi pati pareizticīgo baznīca. Lai saprastu, kas ir noticis (vai nav noticis), “Neatkarīgā” meklē atbildes.

Svarīgākais