FOTO. Ar nāvi beigušies šie Jāņi kādam mājās atstātam kaķītim

© pixabay.com

Neskaitāmas reizes ir rakstīts un runāts par to, ka nedrīkst atstāt logus vēdināšanas režīmā, ja mājās paliek dzīvnieki, it īpaši kaķi.

Vēloties ieelpot svaigu gaisu, kaķīši mēģina izkļūt ārā pa spraugu vēdināšanas režīmā atstātā logā. Diemžēl nereti viņi savus spēkus pārvērtē.

Šodien traģisks gadījums noticis Rīgā. Par to ziņo Zoopolicija savā "X" kontā: "Cik var teikt, ka dzīvokļos logi jāaprīko ar drošības režğiem, lai kaķi neiesprŭst, nenokrīt un nemirst. Saimnieki līgo, viņu kaķīts ir miris.

VUGD izsaukums Kurzemes pros 54, kaķis izcelts no loga šķirbas, bet diemžēl ....RIP P.s. logu drošības režği maksā kapeikas..."

Latvijā

“Neatkarīgās” TV cikla “nra.lv sarunas” ir nopietnas arī tad, ja konkrētā saruna bija par jokiem. Juris Rijnieks stāstīja par viņa nodibināto teātra apmeklējumu sagatavošanas institūciju “Panna”, kas cilvēkus izklaidē un padara priecīgus ar izrādēm “stand-up” stilā. Sarunā iezīmējām šādu izrāžu vietu Latvijas teātru kopainā un nonācām līdz “Pannas” jaunā projekta “Sekss un mazpilsēta" pieteikšanai.

Svarīgākais