FOTO. Narkodīleris Teikā uzkrājis lielu daudzumu zagtu mantu

© Valsts policija

Šomēnes Valsts policijas darbinieki veica kratīšanu Rīgā, Teikas mikrorajonā, pie kāda par narkotisko un psihotropo vielu apriti aizdomās turēta vīrieša. Kratīšanas laikā likumsargi atrada desmitiem dažādu zagtu mantu, tajā skaitā celtniecības instrumentus, celtniecības apģērbu, velosipēdus un svešu personu dokumentus.

Policija ieguvusi informāciju, ka šīs mantas nozagtas no automašīnām lielākoties Teikas, Čiekurkalna un Purvciema mikrorajonos, Rīgā. Aizdomās turētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Aizdomās turētā vīrieša dzīvesvietā Rīgā, Teikas mikrorajonā. Tur atrastas un atsavinātas “Tramadol”, “Fenazepam” un “Subatex” tabletes, zaļganbrūnas krāsas augu izcelsmes maisījums un divi elektroniskie svari.

Valsts policija

Tāpat kratīšanas laikā atsavināti vairāki desmiti vienību dažādu, visticamāk, zagtu instrumentu un citu priekšmetu. To vidū ir vairāki velosipēdi, elektroskūteris, elektriskais skeitbords, dažādu zīmolu kastes ar instrumentiem, dažādi celtniecības instrumenti, slīpmašīnas, urbjmašīnas, celtniecības mikseri, metināmie aparāti, rokas putekļu sūcējs, hokeja ekipējums, perforators un citi instrumenti, kā arī celtniecības apģērbs.

Vīrieša dzīvesvietā atradās arī sveša somiņa ar atslēgām un čipiem, kā arī citu personu dokumenti, bankas kartes un tehniskās pases. Pēc procesuālo darbību veikšanas zagtās mantas tiks atdotas to likumīgajiem īpašniekiem.

Valsts policija

Valsts policija ir noskaidrojusi daļu atsavināto mantu īpašniekus un turpina strādāt, lai fiksētu visus zādzību gadījumus, ar ko varētu būt saistīts aizturētais vīrietis. Saistībā ar zādzībām uzsākti vairāki kriminālprocesi.

Jāpiemin, ka aizdomās turētais jau iepriekš sodīts par mantiskiem noziegumiem un noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu apriti, un ilgus gadus pavadījis ieslodzījumā. 12. jūnijā tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Valsts policija

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.