"Šis ir normāli?". Vīrietis neizpatnē par redzēto Rīgas centrā

© Kaspars Krafts/MN

Vīrietis vietnē "X" publicējis attēlu, kurā Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā/Origo agrā rīta stundā redzams pie kāda staba gulošu pusaudžu bars.

"Šis ir normāli? Nevienam vairāk par 15 gadiem nedotu," vietnē "X" raksta Artūrs.

Jānis: Un nevienam nav jautājums, ko viņi tur dara? Kāpēc viņi guļ stacijā? Kur ir mūsu izslavētā bariņtiesa, policija utt?

Kaspars: Origo bērni lādējas.

Britina: Domāju - nav normāli . Es reiz uz trepītēm piesēdu, lai īsziņu uzrakstītu. Uzreiz klāt bija apsargs ! Kur tad viņi tagad ir?

Līva: Kā cilvēks, kurš stacijā no rīta ir vismaz 2x nedēļā, varu teikt, ka nē, nav normāli vai ierasti.

Vito: Gribas prasīt, vai fotogrāfijas autors piegāja pie bērniem un aprunājās? Jā, varbūt būtu pretī agresija vai meli, bet paiešana garām visu padara tikai sliktāku.

Jau ziņots, ka Rīgas pašvaldība darbam ar jaunatni šogad plāno tērēt 980 000 eiro, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā. 15 000 eiro paredzēti darbam ar riska grupas jauniešiem Centra apkaimē - Vērmanes dārzā, tirdzniecības centra "Origo" un dzelzceļa stacijas, Centrāltirgus un tuvējā apkārtne, kā arī tirdzniecības centrā "Akropole".

Latvijā

Latvijas Profesionālo apdrošināšanas brokeru asociācija (LPABA) piekrīt likuma grozījumiem par Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas (OCTA) polises nepieciešamības izbeigšanu, ja transporta līdzeklis uz laiku ir pārtraucis reģistrāciju valsts vai pašvaldību transportlīdzekļu reģistrā, taču iebilst pret transportlīdzekļa numura zīmju nodošanas prasību.

Svarīgākais