Svarīga ziņa "Rīgas satiksmes" 15. maršruta trolejbusa un 16. maršruta autobusa pasažieriem

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

No šodienas veiktas izmaiņas 15. maršruta trolejbusa un 16. maršruta autobusa kustību grafikos darba dienās, informē uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Izmaiņas veiktas pēc datu analīzes par pasažieru plūsmu 15. maršruta trolejbusos, braukšanas laikiem un sastrēgumu ietekmi uz 16. maršruta autobusu kustības sarakstu.

15. maršruta trolejbuss darba dienās, laika posmā no plkst. 5.40 līdz 7.10, kursēs ar intervālu no sešām līdz septiņām minūtēm. Tāpat tiks veiktas izmaiņas vakara stundās, no aptuveni plkst. 19 līdz plkst. 21, nodrošinot laika intervālu starp reisiem līdz astoņām minūtēm.

16. maršruta autobusiem darba dienās tiks veiktas izmaiņas atsevišķu autobusu atiešanas laikos no galapunktiem Abrenes ielā un Sunīšos, vienlaikus saglabājot esošo reisu skaitu un līdzvērtīgu kustības intervālu.

Latvijā

“Jā, ar militāriem tēriņiem ir iespējams celt ekonomisko aktivitāti, tajā skaitā arī noteiktos reģionos, bet tur ir divas lietas; šiem izdevumiem ir jāpaliek valstī, un ieguldījumiem jānotiek nozarēs, kurās ir mazs ēnu ekonomikas īpatsvars,”  TV24 raidījumā skaidro politologs Jānis Ikstens.

Svarīgākais