"Rīgas namu pārvaldnieks" klientiem piedāvā jaunu iespēju, kā sekot līdzi rēķiniem

© pexels.com

"Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) mājaslapā pieejams kalkulators apsaimniekošanas izmaksu aprēķināšanai, informē uzņēmuma pārstāve Inita Kabanova.

"Iedzīvotāji arvien aktīvāk uzņemas rūpes par savu kopīpašumu - daudzdzīvokļu ēkām. Jaunajiem klientiem, kas meklē labu pārvaldnieku un vēršas pie mums, vēlamies jau no pašiem pirmajiem soļiem piedāvāt atklātu, ērtu un mūsdienīgu sadarbību. Tāpēc tapis šis kalkulators," skaidro RNP valdes priekšsēdētājs Māris Ozoliņš.

Ikdienas apsaimniekošanas maksa ietverot ēkas un tās teritorijas uzkopšanu, ēkas iekārtu un komunikāciju tehnisko apkopi, kā arī visu komunālo pakalpojumu - ūdens, siltuma, atkritumu izvešanu un citu darbu - organizēšanu, arī sagatavojot un iedzīvotājiem piegādājot šo pakalpojumu sniedzēju rēķinus.

Pārvaldnieks organizē arī mājas līdzekļu uzkrājuma veidošanu, no kuriem māja var veikt remontdarbus un dažādus uzlabojumus. Tāpat pārvaldnieks saviem klientiem palīdz apzināt un plānot nepieciešamos darbus, kā arī pieņemt dzīvokļu īpašnieku kopības lēmumus.

RNP ir 100% Rīgas domei piederošs uzņēmums. Tā pārvaldīšanā ir vairāk nekā 3800 dzīvojamo māju un būvju ar kopējo platību vairāk nekā 7,5 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmums 2022.gadā strādāja ar 61,973 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kamēr kompānijas peļņa pieauga par 7,4% un bija 4,535 miljoni eiro.

Svarīgākais