Svarīga informācija visiem, kuri šovakar plāno doties uz arēnu "Rīga"

© publicitātes foto

Šovakar, 14.maijā, plkst.19 «Arēnā Rīga» notiks komponista, multiinstrumentālista, grupas «Pērkons» radītāja un līdera Jura Kulakova piemiņas lielkoncerts «Sirds kā Pērkondārds», kura organizatori aicina rūpīgi iepazīties ar informāciju par līdzi ņemamo mantu ierobežojumiem un koncerta norises vietas plānu.

Uz koncertu visērtāk doties, izmantojot sabiedrisko transportu vai velosipēdu. Auto novietošana būs iespējama «Arēna Rīga» stāvvietās. Ieeja koncertā notiks pa «Arēna Rīga» A, B un C ieeju; Arēnas ieejas tiks atvērtas stundu pirms koncerta no plkst. 18. Ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu, koncerta rīkotāji skatītājus aicina ierasties laikus.

Pirms koncerta no plkst.18.30 līdz plkst.19 uzstāsies iesildītāji - grupa «Skaļā daba». Koncerts notiks vienā daļā; plānotais garums - aptuveni divas stundas; koncertā tiks izmantoti pirotehnikas efekti. Pirms un pēc koncerta «Arēna Rīga» vestibilā būs iespēja iegādāties grupas «Pērkons» CD, savukārt biļetes joprojām var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un arī interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

Apmeklētāju ievērībai:

Koncerta teritorijā nebūs iespējams ienest lielas somas vai mugursomas, kuras pārsniedz 21 x 29 cm lielumu. Koncerta teritorijā nav atļauts ienest profesionālās kameras, iPad/planšetierīces, GoPro kameras, pašportretu statīvu jeb «selfie stick», audio un video ierakstu tehniku (izņemot mobilos telefonus), šaujamieročus un aukstos ieročus, pirotehniku, lāzerrādītājus, bīstamus priekšmetus un sprāgstvielas, liela izmēra plakātus, stikla priekšmetus, lietussargus, līdzpaņemtus ēdienus un dzērienus, dzīvniekus, velosipēdus, skrituļslidas un skrituļdēļus, motociklistu ķiveres, saliekamos krēslus.

Neatļautu priekšmetu vai jebkādu citu priekšmetu nodošana uzglabāšanai pie koncertu apkalpojošā personāla vai kārtības uzturētāju personāla nav paredzēta un netiks nodrošināta. Invalīdiem ratiņkrēslos un viņu pavadoņiem būs speciāli paredzētas vietas (kuras ierādīs «Arēna Rīga» personāls).

Latvijā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šogad pirmajā pusgadā sakārtojusi 16 ēkas 11 adresēs, kurām piešķirts A un B kategorijas vidi degradējošas būves statuss, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.