Spodrības mēnesī aicina ziņot par nelegālām izgāztuvēm

Spodrības mēneša ietvaros Rīgas dome aicina iedzīvotājus ziņot pašvaldībai par nelegālām atkritumu izgāšanas vietām pilsētā. Informācija nepieciešama, lai pašvaldība varētu ātrāk sakārtot savas teritorijas, kā arī vērsties pret neapzinīgajiem vides piesārņotājiem

„Pēc sniega nokušanas pilsētā daudzviet atklājas nepatīkamas ainas, tādēļ aicinu iedzīvotājus būt apzinīgiem un sakopt savas teritorijas, kā arī neatstāt atkritumu maisiņus uz ielām, cerībā, ka kāds tos noteikti savāks,” saka RD izpilddirektors Juris Radzevičs.

Izpilddirektors arī norāda, ka pašvaldība bargi vērsīsies pret teritoriju piesārņotājiem un publiskos vainīgos īpašniekus: „Mums jāveido neiecietība pret šādām izdarībām ne tikai Spodrības mēneša ietvaros.”

Telefonu numuri, pa kuriem var informēt pašvaldību:

Rīgas domes bezmaksas informatīvais tālrunis – 80000800;

Ziemeļu izpilddirekcija – 67026611; 67026631 (Vidzemes priekšpilsēta un Ziemeļu rajons);

Austrumu izpilddirekcija - 67013500 (Latgales priekšpilsēta un Centra rajons);

Pārdaugavas izpilddirekcija – 67012319 (Zemgales priekšpilsēta), 67012373 (Kurzemes rajons).

Kā ziņots, Rīgas dome šogad Spodrības mēnesi un Meža dienas organizē no 11. aprīļa līdz 11.maijam, aicinot pašvaldības struktūras, pilsētas iedzīvotājus, komersantus un iestādes piedalīties pavasara sakopšanas darbos, teritoriju sakopšanā, kā arī informēt pašvaldību par nekoptām teritorijām un sniegt priekšlikumus par to sakārtošanu.

Latvijā

Jau bijām sailgojušies pēc elektroniskās mūzikas pārstāves Vulturas, lai gan gada atskata periodā viņa jau atzīmējusies ar diviem singliem “Šķel” un “Adrenalīns”. Nu jauna dziesma un video ar nosaukumu “Es un manas domas”, turklāt izziņots, ka gaidāms arī albums, pie tam iepriekš angliski dziedošajai mūziķei tas šoreiz pilnībā būs latviešu valodā.

Svarīgākais