Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Roberta meklēšana: Kameru ieraksti vēsta - naktī aiz viņa gājuši 2 vīrieši

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Kopš 24.marta pulksten 5 no rīta bez vēsts ir pazudis 1992. gadā dzimušais Roberts Miksons.

Viņš bija devies ar diviem saviem draugiem atpūsties uz Vecrīgu - Latvijas 1. Rokkafejnīcu. Viens no draugiem Vjačeslavs atceras, ka rokkafejnīcā Robertu pēdējo reizi manījis ap četrierm no rīta, kad pats devies mājās, vēsta "LTV ziņas". Pēc iegūtajiem videomateriāliem noskaidrots, ka ap 4:30 Roberts viens pats devies mājas virzienā. 4:47 šķērsojis Akmens tiltu. 4:48 video fiksējis viņu dodamies gar Gaismas pili Salu tilta virzienā. Tajā pašā laika sprīdī video vēsta, ka aiz viņa gājuši divi vīrieši. Viņi arī manīti uz Mūkusalas ielas, turpat, kur gājis Roberts. Pēdējais video, kur Roberts ir redzams ir Mūkusalas iela 8. "Mēs skaidri zinām, ka Roberts nav nonācis līdz Mūkusalas ielai 51," stāsta draugs. Kas ar Robertu noticis šajā ceļa posmā mēģina noskaidrot Valsts policija un viņa tuvinieki, draugi. Šobrīd meklēšana nav vainagojusies panākumiem.

"Viņš bija ģimenes cilvēks. Viņam ir sieva, divi bērni. Mulsina, kāpēc viņš neizsauca taksometru, bet devās ar kājām mājās," norāda draugs.

Roberta pazīmes : 186 cm, vidējas miesasbūves, rudi mati/bārda.

Bija ģērbies rūtainā kreklā, tumši zilas krāsas bezrocē, zilās džinsa biksēs ar brūnu jostu, melnbaltos sporta apavos “Nike”. Līdzi bija haki krāsas jostas soma “Nike”.

Jaunākā informācija par pazudušā Roberta meklēšanu šeit

Valsts policija aicina aplūkot Roberta fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!